CucinaArtistica

Κανελόνια με κιμά σόγιας

2018-10-26
Κανελόνια με κιμά σόγιας
Κανελόνια με κιμά σόγιας

Υλικά 

Μισό φακελάκι κιμά σόγια 

1 πακέτο κανελόνια 

2 κρεμμύδια

2 σκόρδα 

2 ντομάτες 

1 κονσέρβα ντομάτας 

2 κύβους λαχανικών 

1 πιπέρια 

100 γρ τυρί κίτρινο 

μισό κ.γ ζάχαρη 

βούτυρο λάδι


Εκτέλεση  

Βάζουμε να πάρει ο κιμάς σόγιας την πρώτη βράση μετά αδειάζουμε στο σουρωτήρι ξεπλένουμε καλά με κρύο νερό και μετά τον στύβουμε με τα χέρια μας πολύ καλά  και τον  αφήνουμε λίγο στην συνέχεια ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια το σκόρδο και κόβουμε και την πιπέρια  μετά πολτοποιούμε τις δυο ντομάτες μαζί με την ζάχαρη σε ένα μπλέντερ μετά βάζουμε λάδι και βούτυρο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο προσθέτουμε την πιπέρια τον κιμά σόγιας και τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά μετά προσθέτουμε τις πολτοποιημένες ντομάτες αλλά κρατάμε λίγο να βάλουμε στο ταψί στο τέλος και μετά προσθέτουμε την κονσέρβα ντομάτας και λίγο νερό αφήνουμε 5 λεπτά να βράσουν μετά βάζουμε  τους  κύβους λαχανικών και συνεχίζουμε να βράζουμε για αλλά 10 λεπτά σε ένα ταψί βάζουμε την ντομάτα και ζουμί από τον κιμά σόγιας μετά αρχίζουμε να γεμίζουμε τα κανελόνια με το κιμά σόγιας όσο είναι ζεστός μόλις τελειώσουμε το γέμισμα ρίχνουμε από πάνω τον υπόλοιπο κιμά σόγιας και  το βάζουμε στο φούρνο στους 200 για 20 λεπτά μετά το βγάζουμε και προσθέτουμε το τυρί και το βάζουμε αλλά 5 λεπτά στο φούρνο ....


Κανελόνια με κιμά σόγιας
Κανελόνια με κιμά σόγιας
Κανελόνια με κιμά σόγιας
Κανελόνια με κιμά σόγιας
CucinaArtistica
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε