Πατάτες βραστές με κιμά σόγιας και μανιτάρια

4 πατάτες
Μισό φακελάκι κιμά σόγιας
1 πρέζα κύμινο
1 κ. γ κάρυ
Μαϊντανό
1 + 1/2 κύβο λαχανικών
50 γρ. Κίτρινο τυρί
Μισό κουτί μανιτάρια φρέσκα
20 γρ βούτυρο και λάδι
1 κουτί ντοματακι
Λίγο νερό
3 σκόρδα
2 κρεμμύδι
Εκτέλεση
Βάζουμε τον κιμά σόγιας να πάρει την πρώτη βράσει τον βάζουμε σε ένα τρυπητό και το ξεπλένουμε καλά με κρύο νερό τον στραγγίζουμε και τον αφήνουμε για 5 λεπτά μετά βάζουμε να βράσουν οι πατάτες και μέχρι να βράσουν βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύδια τα σκόρδα να τα τσιγαρίσουμε προσθέτουμε τα μανιτάρια και τον κιμά σόγιας ρίχνουμε τον έναν κύβο λαχανικών και τα μπαχαρικά μετά προσθέτουμε τον μαϊντανό και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ίσως να χρειαστεί λίγο έξτρα λάδι αν δείτε ότι κολλάει στο τέλος βάζουμε την σάλτσα με λίγο νερό και τον μισό κύβο λαχανικών λίγο πριν σβήσουμε την σάλτσα προσθέτουμε το κίτρινο τυρί
