CucinaArtistica

Σφολιάτα κριθαράκι μιξ λαχανικών με 4 τυριά

2019-07-30

Υλικά 

1 πακέτο σφολιάτα 

1 κριθαράκι χοντρό 

1 σαλτσά 

250 γρ μιξ λαχανικών.... (καλαμπόκι πιπεριές αρακά καρότο φασολάκια)

2 πιπεριές πράσινες 

1 κρεμμύδι 

3 σκελίδες σκόρδο

3 κ.σ μαϊντανό

10 μανιτάρια άσπρα 

50 γρ φέτα 

50 γρ κεφαλοτύρι 

50 γκούντα

50 γρ χαλούμι 

2 κ.γ μιξ μπαχαρικών 

1 κύβο λαχανικών 

1 κ.σ βούτυρο 

 1 π.κ  λάδι 

σουσάμι 

1 π.ν νερό 


Εκτέλεση

ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι το σκόρδο τις πιπεριές τον μαϊντανό και τα μανιτάρια και σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με το βούτυρο μόλις κάψει το λάδι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο μετά προσθέτουμε τα μανιτάρια με τον μαϊντανό και τις πιπεριές τα αφήνουμε 2 λεπτά και μετά προσθέτουμε το μιξ λαχανικών και ανακατεύουμε καλά τα αφήνουμε να τσιγαριστούν 10 λεπτά περίπου και  προσθέτουμε το κριθαράκι και το μιξ μπαχαρικών και τον κύβο ανακατεύουμε συνέχεια μην μας κολλήσει και μετά βάζουμε την σάλτσα και 1 ποτήρι κρασιού νερό ανακατεύοντας συνέχεια μην μας κολλήσει το αφήνουμε λίγο να μαλακώσει το κριθαράκι και το   βγάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε μετά σε ένα ταψί βάζουμε βούτυρο και βάζουμε την σφολιάτα και ρίχνουμε την γέμιση  μας και βάζουμε και την άλλη σφολιάτα από πάνω και αλείφουμε με βούτυρο και σουσάμι ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο 


 


CucinaArtistica
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε