CucinaArtistica

Τυροπιτάκια

2018-09-08
Cucina Artistica
Cucina Artistica

Υλικά 

1 πακέτο φύλλο κρούστας

100 γρ φέτα

100 γρ κίτρινο τυρί 

2 κ.σ άνηθο 

1 κρεμμύδι 

1 σκόρδο

1 κ.σ λάδι 

μισό κ.γ κάρυ 

1 αυγό

λάδι για το τηγάνισμα 

Εκτέλεση 

Σε ένα μπολ τρίβουμε την φέτα προσθέτουμε  τον άνηθο το κίτρινο τυρί το ψιλοκομμένο κρεμμύδι το σκόρδο το κάρυ το λάδι και στο τέλος το αυγό και ανακατεύουμε καλά να γίνει ένα το μείγμα μας μετά κόβουμε τα φύλλα μας βάζουμε μέσα μια κ.γ μείγμα και αρχίζουμε να  τα τυλίγουμε και βάζουμε λίγο νερό ώστε να κλείσουν οι άκρες καλά  μετά βάζουμε μπόλικο λάδι στο τηγάνι και μόλις κάψει τα ρίχνουμε και τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφή χρώμα .......   Τον τρόπο που τα τυλίγουμε μπορείτε να το δείτε πιο κάτω σε βίντεο ....  

Cucina Artistica
Cucina Artistica



CucinaArtistica
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε